dinsdag 28 februari 2023

Grappig

Ooit in 2010 had ik het idee om een blog te beginnen en daar ben ik toen enthousiast ingestapt. 

Maar na een tijdje kwam ik er al achter dat het bijhouden en updaten hiervan niet zo aan mij besteed is. Ik heb dit blog altijd aangehouden omdat ik het meer gebruikte als een soort online receptenboekje. Toevallig kwam ik gister mijn inloggegevens tegen, die ik al jaren kwijt was en dan is het toch wel leuk om te zien dat de site sinds 2010, 286000 keer bezocht is.... en met als hoogtepunt mijn SPIFFS burger pagina.

Meer dan 37000 keer bekeken!

By the way, mocht iemand onderstaand boekje ooit tegenkomen, ik heb het zelf nooit gelezen, maar mijn recept schijnt erin te staan, dus ben ik stiekem wel nieuwsgierig! (de uitgever heeft het niet meer) dan hou ik me aanbevolen. spiffsbbq@gmail.com

Dit blog wordt verder ook niet meer bijgehouden.

Zoals sommigen van jullie weten, maak ik deel uit van het wedstrijdbbq team de Lowland Smokers, en die zijn te volgen via facebook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten