zaterdag 27 november 2010

Doe mij maar een goed boek!

Het is altijd handig om een paar boeken op de plank te hebben, en dan bedoel ik uiteraard een paar goede bbq boeken. 1 van de boeken hier die ondertussen behoorlijk gekreukt is en vol met vette vingers zit is het Big Bob's BBQ book van Chris Lilly.
Ik denk dat ik 1 van de eerste was die dit boek uit Amerika overliet komen, en vanaf het moment dat ik het in handen kreeg, was ik verkocht. Mooie recepten maar ook mooie verhalen. Hou je van BBQ dan is dit een must have! Veel, heel veel van de dingen die ik tot nu toe gemaakt heb, komen uit dit boek.

Mijn streven is nog steeds om alle recepten die in dit boek staan te maken, al zijn er een paar recepten die niet gaan lukken, een heel varken gaan niet passen op mijn keteltje!

2 opmerkingen:

  1. Nog steeds favoriet hier ook!! Bedankt voor het aanbevelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een prachtig boek. Het verhaal over hoe de schrijver het bbq-en geleerd heeft is geweldig. Je moet luisteren naar je vlees.

    BeantwoordenVerwijderen